Diskuse: V Ústí vás denně sleduje 144 kamer!
V Ústí vás denně sleduje 144 kamer!
Ústí nad Labem - Je velkým pomocníkem strážníků, policistů i kriminalistů. Dokáže bez problémů odhalit jakýkoliv přestupek nebo trestný čin spáchaný v dosahu jeho objektivů. Řeč…
DISKUSE OBSAHUJE 15 PŘÍSPĚVKŮ
kamery
ústečan
18.8.2012 15:07 82.117.130.*
reagovat
A když po nich něco potřebujete, nějaký záznam kvůli nehodě, tak se to vždy "náhodou" smazalo, kamera nebyla funkční, nebo tak daleko nedosáhne, či tam kamera vůbec neni.
Re: kamery
Karel
8.11.2012 12:49 93.99.5.*
reagovat
Mne vykradli dvakrat za sebou auto primo pod kamerou,ale bohuzel pry neni na kamere nic videt :-)
Společnost
STOP
18.8.2012 15:39 89.177.18.*
reagovat
Kurde, nevšimnul jsem si, že bych podával přihlášku do reality show. Ale společnost si za kamery můžeme sama, když jsme tak blbí a krademe, kašleme na předpisy apod. Potom kamery jsou přece levnější než lidský policista. Vzpomeňme si na století, kdy byla technická revoluce, lidi přicházeli v důsledku techniky o práci. Raději 100 policistů, než 144 kamer! Ale to bychom si nemuseli žít nadpoměry!
Kamery nevadí těm co neví
Jelínková
18.8.2012 20:48 94.138.104.*
reagovat
že jim mnohdy vidí až do talíře a mnohé paničky mají i spočítaná mateřská znaménka policistou ve službě.
Zajímavé....:-)
EVA
18.8.2012 21:51 78.136.145.*
reagovat
Docela by mne zajímalo, kde jsou umístěné kamery. To bychom snad mohli vedět, dá se to někde zjistit? A také by mne zajímalo, kdy si policicté prohlíží záznamy. Když jsem je žádala při poškození auta, aby se podívali na kamery, tak se nic nedělo. Asi mají jiné starosti, třeba se procházet přes den po Míráku, houfovat se a vybavovat,pak nekdě v noci pěkně spinkají v autě, nebo kafíčkují na pumpách a kdoví kde. Tak to je má zkušenost. Tam kde já bydlím, policistu v noci není vidět...jedině že by se maskovali...hahaha...nebylo je vidět za totáče a teď už vůbec ne a to je dost dobře platíme.
Re: Zajímavé....:-)
Ája
19.8.2012 17:14 94.112.25.*
reagovat
Paní Evo, z vašeho příspěvku mám spíš dojem že těm chlapům závidíte. Myslíte že je to strašná legrace 12 hodin cupitat po městě za každého počasí, v létě se pařit v těch příšerných hadrech, v zimě mrznout. Ale proč ne když podle vás berou takové balíky, že. Máte pravdu, já je v noci u nás taky nikdy nevidím, protože v noci spím...
Kan.sedesatosm
19.8.2012 20:58 90.180.228.*
reagovat
Vážená Ájo, závidím Vám, že můžete v noci spát. My, ačkoli bydlíme v centru města, tj. u Mírového náměstí, si tento přepych nemůžeme celkem pravidelně dovolit v noci z pátků na soboty a ze sobot na neděle. Přestože v centru máme minimálně tři služebny policie (naPředmostí, v Dlouhé ulici - stáťáci, ve Velké hradební - měšťáci, v noci složí zřejmě ti hluší. Nebo opravdu podřimují a to tak hlubokým spánkem, asi jako Vy. Takže pro nás je těch nejvíc kamer v centru spíše k ničemu. Proto přeji Vám i našim policistům dobré a tvrdé spaní a ve dne příjemné procházky po Mírovém náměstí. A najmenovanému primátorovi města pouze oddané, loajální a servilní občany.
xyzž.
21.8.2012 10:38 89.103.13.*
reagovat
Máte v tom trošku hokej. Na předmostí je odd. Kr. Březno, takže logicky budou ve svém rajonu, tedy v krásňáku. V Dlouhé je Okresní ředitelství, takže tam v noci není ani noha.
Kan.sedesatosm
21.8.2012 21:24 90.180.228.*
reagovat
Není to o hokeji, ale k čemu jsou služebny, kde v noci nikdo není. Nejsem tak protřelý kriminálník, abych věděl, že služebna na Předmostí není vlastně v centru, ale v Krásném Březně. Služebna tam je již léta a hokej v tom mají tím pádem sami policisté. A pokud nejsou policisté ani v Dlouhé, tak pak mi stáťáci jsou k (abych byl slušný) ničemu. A k čemu máme městskou policii, která sídlí ve Velké hradební ? Někdo kdysi srovnával poměry v centru se Stodolní ulicí v Ostravě. Chci jenom podotknout, že tato ulice, na rozdíl od Ústí n.L., není v centru Ostravy. To že mi jsou policisté k ničemu, když si neumějí udržet pořádek ani v centru okolo svých služeben, je bohužel pravda.
xyzž.
22.8.2012 08:48 89.177.16.*
reagovat
Ještě bych Vám doplnil, že služebna Všebořice je v ul. Horova (centrum), že služebna Severní Terasa je v ul. Masarykova (centrum), odd. hlídkové služby (dříve právě Předmostí) je nyní v Božtěšicích.
Kan.sedesatosm
22.8.2012 20:47 90.180.228.*
reagovat
Takže suma sumárum jsou nám v centru města všichni státní policisté k ničemu. V centru je podle nápadu kriminality jedna z nejpostiženějších oblastí a vypadá to podle Vašeho doplnění, že v okolí Mírového náměstí se můžeme jít, i v létě, klouzat. Ten policejní hokej jste popsal vcelku perfektně. Hlavně, že nás kontroluje nejvíce kamer. A městská policie je nám také k ničemu. Odstěhujme se do centra Teplic, tam si Kubera v centru přestupky a kriminalitu docela slušně ohlídal. Nebo raději se slučme s Teplicemi, zrušme v Ústí magistrát a nasaďme měšťáky z Teplic. Je to sice nadsázka, ale co nám v centru zbývá, než zabývat se takovým sci-fi.
Galileo pomáhá v komunikaci je to projekt pro budoucnost
Petr
19.8.2012 20:09 90.176.43.*
reagovat
Ve Francouzské Guayaně byly 21.10.2011 vypuštěny na oběžnou dráhu první dvě družice navigačního systému Galileo. Evžen Tošenovský byl u toho.Galileo - projekt budoucnosti.Projekt představuje Evžen Tošenovský (ODS) http://www.youtube.com/watch?v=e4mCHTKnNgs
HOROSKOP
Beran (21.3. - 20.4.)
Skopec, neboli Beran, je prvním znamením zvěrokruhu. Lidé zrozeni v tomto znamení jsou přátelští a otevření. Mají většinou…