„Zápas jsme zahájili aktivně a měli územní převahu. Do šance se v úvodu dostal dvakrát Holly, ale nejprve po přihrávce Kroka mířil těsně vedle a pak po centru Žida jeho hlavičku vytáhl gólman na roh. Pak ještě příležitost nevyužil Krok, ale v první půli jsme soupeře k ničemu nepustili,“ vrací se k utkání neštěmický kouč Martin Beránek a ke druhé půli dodává: „Po pěti minutách druhého poločasu mířil Martínek nad branku, ale v 62. minutě jsme poslali na hřiště Růžičku, ten obešel tři hráče a čtvrtý ho fauloval. Růžička zahrával trestný kop a trefil se přesně do šibenice. Pak jsme důsledně bránili, neboť domácí celek vrhl všechny síly do útoku.“

Deset minut před koncem utkání poslal kouč Martin Beránek na hřiště Šťástku a ten soupeře dorazil druhou trefou. „V závěru Šťástka soupeře dorazil po rychle rozehrané akci. Celý týden jsme se na soupeře připravovali, podařilo se nám získat Kliera, který absolvoval přípravu s prvním celkem Army a jsme rádi, že zase začal s trénováním i Šťástka, který ještě na celý zápas nemá, ale v týmu se zvýšila konkurence a na výsledcích je to znát,“ dodává Beránek k utkání v Krupce.

Příštím soupeřem hráčů Českého lva bude celek Loun.

„Nebude to opět nic lehkého, ale mužstvo si začíná věřit. Po vysoké výhře se Štětím jsme získali další cenné tři body na hřišti předního celku tabulky a v dalším kole bychom rádi zopakovali výsledky z předchozích střetnutí. Soutěž je vyrovnaná, každý už prohrál a my bychom chtěli v tabulce nahoru,“ dodává kouč Beránek.

Krupka - Neštěmice 0:2 (0:0). Branky: Růžička, Šťástka. Rozhodčí: Dočekal. ŽK: 1:0. Diváci: 150.
Neštěmice: Vágner – Žid, Soukup, Klier, Fousek – Stehlík (87. Janda), Valenta, Zvonek, Holly – Krok (80. Šťástka), Martínek (62. Růžička).