„Jestli se bude hrát na hlavním stadionu, bude to nádhera. Už jsem tam jednou hrál s Teplicemi. Bude to velmi zajímavé utkání s kvalitním soupeřem a věřím, že si ho kluci užijí. Na druhou stranu jsme v plné zátěži, tak uvidíme, jak se s tím hráči poperou," říká před zápasem kouč Ústečanů.

Do jeho týmu se vrátil zkušený záložník Jan Peterka, který byl na zkoušce v prvoligových Teplicích. „Dohodli jsme se s trenérem Ščasným, že bude lepší, aby pravidelně hrál, než aby byl v Teplicích náhradníkem a čekal na svou šanci," vysvětlil Přerost.

Na zkoušce v kádr Army pokračují i dva zahraniční hráči Bulhar Maněv a Černohorec Kuč. „Oba nás zaujali. Maněv je ofenzivní hráč, může hrát na krajích i ve středu hřiště. Kuč je zase mladý a velmi dravý," popsal trenér Ústí kvality zahraničních hráčů.

S týmem se naopak rozloučila trojice hráčů z Balkánu Jovanovič, Hadžič a Babič. „Ti nás nezaujali. A nepočítáme ani s dorostenci Lehkým a Kolářem. Ti se zapojí buď do přípravy Lovosic nebo teplické juniorky," dodal Přerost.