„Musím přiznat, že jsem s výkonem týmu spokojený. V prvním utkání jsme sice dostali hloupou branku po standardní situaci, když soupeř podkopl naši zeď a ta nadskočila, zejména ve druhém poločase jsme si ale vytvořili velký tlak a soupeře jsme vůbec k ničemu nepustili," nechal se slyšet kouč Army.

Následovalo utkání o třetí místo, ve kterém jeho svěřenci změřili síly s prvoligovým nováčkem z Jihlavy. „Byl to klasický bezbrankový zápas. My jsme měli asi dvě šance a soupeř tři, ve kterých nás podržel brankář Novák. Při následném penaltovém rozstřelu při nás stálo štěstíčko," pochvaloval si kouč.

Na turnaji Arma znovu zkoušela několik nových tváří. „U některých se ukázalo, že na to ještě nemají. Rozloučili jsme se proto s Kasajem a libereckými Danielem a Bínou," prozradil kormidelník FK Ústí a pokračoval: „Nejvýrazněji se zatím jeví obránce Folwarczny ze Žižkova. Má svou kvalitu a byl bych rád, kdyby u nás zůstal. Co se týče Tenna, Bagiho či Jukla, kteří jsou u nás rovněž na zkoušce, tak ty ještě potřebuji vidět v akci," říká kouč Habanec.

A už v sobotu bude mít ideální příležitost, Arma si totiž v Německu zahraje s třetiligovým týmem Chemnitz. „Znovu půjde především o testování hráčů. Někteří dostanou prostor na šedesát, jiní na devadesát minut," dodal kouč jehož tým v pondělí odcestuje na soustředění do Roudnice.

Turnaj v Berouně - výsledky:

Semifinále: FK Ústí – Baník Sokolov 0:1 (0:1).
Branka: 28. Šíma.
FK Ústí: Zacharda – Martin Novák, Džuban, Valenta (31. Bagi), Folwarczny – Červenka (31. Peterka), Dragoun, Tenno, Benčík (31. Volek) – Gulajev, Kasaj.
FC Vysočina Jihlava – FK Bohemians Praha 1:2.

O 3. místo: FK Ústí – Vysočina Jihlava 0:0, 5:4 pen.
FK Ústí: Radim Novák – Bína, Bagi, Valenta (31. Džuban), Folwarczny – Peterka, Daniel, Dragoun (31. Tenno), Jukl – Němec, Hanich.

Finále: Baník Sokolov – Bohemians Praha 0:0, 1:3 pen.

Pořadí: 1. Bohemians Praha, 2. Baník Sokolov, 3. FK Ústí, 4. Vysočina Jihlava.