„V poli to bylo vyrovnané, utkání nebylo tak jasné, jak naznačuje výsledek. Na co jsme ale sáhli, to se nám podařilo," přiznal po zápase spokojený trenér Chuderova Roman Tikovský.

Podobně viděl duel i domácí kormidelník Petr Škvor. „Nemyslím si, že bychom byli o pět gólů horší než soupeř. Největší rozdíl byl v tom, že Chuderov všechny své akce dotáhl až ke střele a z osmi pokusů šestkrát skóroval. Naše mezihra vypadala celkem obstojně, ale všechny akce končily před šestnáctkou, do nebezpečného zakončení jsme se moc nedostávali," všiml si Škvor.

Jeho svěřenci nabídli hostům vedení vlastními nepřesnostmi a ti logicky nepohrdli. „Po jejich chybách jsme vedli 2:0, domácí po ruce Moučky snížili z penalty. Po změně stran jsme ale přidali pěkné góly, hra byla dobrá, kluci bojovali. Dotáhli jsme se na třetí místo v tabulce, v posledních třech kolech jsme udělali devět bodů. Jsme spokojení," dodal kouč Chuderova.

Na straně Chlumce naopak po porážce zavládlo zklamání. „Zápas rozhodl třetí gól, před kterým jsme ještě hráli. Potom už jsme ale odpadli a jen čekali, kde se skóre zastaví. Je to velké zklamání," uznal trenér Chlumce Petr Škvor, jehož celek zakončil podzimní část na sedmé příčce.

Chlumec – Chuderov 1:6 (1:2)

Branky: Schmied z PK – Guttmann 2, Vosyka, Protschke, Jan Jarošík, Špaček. Rozhodčí: Dušek. ŽK: 1:3. Diváci: 40.

Chlumec: Peška – Šulc, P. Semenský, L. Mach (46. Jakubec), M. Semenský – Vacovský, Sak, M. Škultéty, Schmied – J. Mach (78. Veselý), Uh­líř.

Chuderov: Kubálek – J. Rohlík, Kratochvíl, Žárský, Moučka – Prostchke (55. Dvořák), Guttmann, Vosyka, Špaček (65. Jan Jarošík) – Gabriel, M. Rohlík.