Hosté nakonec vyhráli 2:1 a potvrdili svou parádní formu. „Kluci makali, zahráli jsme si dobrý fotbal," byl spokojený kouč Chuderova Roman Tikovský.

Domácím chyběly opory

Domácím v utkání chybělo několik opor. „Měli jsme z toho obavy, ale kluci z B týmu zahráli velmi dobře. Až do 70. minuty jsme byli lepším týmem, měli jsme šance a hosty jsme k ničemu nepouštěli," povídal k utkání Pavel Čapoun, kormidelník Trmic.

Jeho svěřenci se po přestávce jako první zapsali do střelecké listiny. „Šli jsme do vedení gólem z penalty, ale hosté srovnali po naší chybné rozehrávce středem hřiště. A v samotném závěru přišla penalta i na naší straně," mrzelo Pavla Čapouna.

Jedinou trefy ze hry obstaral kanonýr Jouza, který vymetl pavučiny v šibenici trmické brány.

Výborný start do jara

„Myslím si, že jsme byli fotbalovější, Trmice spoléhaly na brejky a dlouhé míče za naší obranu. Z těch se dostaly do dvou šancí. První gól padl po zbytečném faulu Kubíka v pokutovém území. Hráli jsme ale dál a dočkali se vyrovnání. Pořád jsem doufal, že to otočíme a minutu před koncem přišel faul soupeře ve vápně, který Moučka potrestal," říkal Tikovský, jehož tým vede soutěž o tři body.

„Je to pro nás cenná výhra. Start do jara máme výborný, teď nás čekají doma druhé Soběchleby, kterým chceme vrátit porážku u nich."

A Trmice? Ty se představí opět doma, s Malšovicemi. „Snad navážeme na povedený výkon s Chuderovem, akorát už by to chtělo vyhrát," přál si na závěr Pavel Čapoun.

Trmice – Chuderov 1:2 (0:0) Branky: Auervek z PK – Jouza, Moučka z PK. Rozhodčí: Karasinski. ŽK: 4:1. ČK: 0:1 (Krnáč). Diváci: 70.
Trmice: Ajm – Puchta, Nekola, Tadlánek, Chrudimský – Hrudka, Líbal, Auervek, Petera – Tahal, Greé (80. Vyleťal).
Chuderov: Bakiu – J. Rohlík, P. Fousek (65. Zvonek), Moučka, Kubík – Gabriel, Vosyka, Guttmann, Žárský – Jouza, M. Rohlík.