Fotbalisté Mojžíře se utkali s Benešovem a po první půli vedli 2:0. „První poločas se nám vydařil. Měli jsme tam i další šance a dvakrát trefili břevno. Po přestávce ale Benešov snížil po naší chybě v rozehrávce a v závěru sahal po vyrovnání," přiznal sekretář Mojžíře Josef Kolankiewicz a dodal: „Na to, že šlo o první zápas, to bylo dobré. Nové tváře v týmu zatím nemáme, ale jednání stále probíhají."

I hráči Jiskry se na úvod turnaje střetli s účastníkem 1.B třídy a Malšovice porazili jasně 4:1. „První poločas byl slušný z obou stran. Po pauze jsme jim odskočili a nakonec jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Nové tváře zatím nemáme, ale jednáme. Rádi bychom posílili na dvou až třech postech," řekl asistent kouče Miroslav Hlaváček.

Benešov – Mojžíř 1:2 (0:2)Branky Mojžíře: Fiala, Cigánek.
Mojžíř: Bičiště (46. Kubec) – A. Jankovský, Král (30. Králik), Růžek, Neuman – Pavlík (25. Valta), Fiala, Sikora, Cigánek – Tichovský (46. Sládeček), Vitásek.

V. Březno – Malšovice 4:1 (2:1)Branky: Borovec 2, Demčenko, Vojtěch – Stránský.
V. Březno: Ondrka – Pechánek, Kulhánek, Valenta, Beneš – Demčenko, Králíček, Řezáč, Lapšo – Borovec, Vojtěch. Střídali: Charvát, Kovář.