Ten zvítězil hladce 3:0 na hřišti rezervy Trmic, když jeho výhru zařídil obávaný kanonýr Lukáš Krok, který soupeři nasázel hattrick během čtyř minut v závěru prvního poločasu. Fotbalisté Ravelu tak na čele tabulky vystřídali celek Petrovic, který prohrál na půdě třetího Vaňova nešťastným vlastním gólem kapitána Rudolfa Glasera. Nutno však podotknout, že Petrovice mají utkání k dobru.

Zajímavostí je, že se v 16. kole soutěže zrodila jediná remíza. Mojžíř B vedl v domácím prostředí nad Dubicemi pouhou minutu, poté z brejku vyrovnal Pavel Malejovský a zajistil tak hostům bod. A právě díky tomuto bodu se Dubičtí dostali z posledního místa tabulky, kde je vystřídal Malečov. Ten totiž prohrál na hřišti chlumecké rezervy 1:2.

Trmice B – Ravel 0:3 (0:3). Branky: Krok 3. Rozhodčí: Prekop. ŽK: 2:2. ČK: 0:1 (Kastr). Diváci: 20. Hosté byli v utkání lepší a využili chyb domácího týmu. Kanonýr Lukáš Krok nasázel hattrick v rozmezí 40. a 44. minuty a o výsledku bylo rozhodnuto.

Skorotice – Tisá 3:2 (2:1). Branky: Maturkanič, Komůrka, Vonka – Jiří Maška z PK, Marek Povejšil. Rozhodčí: Bureš. ŽK: 2:1. Diváci: 50. Ve vyrovnaném duelu vedli domácí po přestávce už 3:1. Hosté sice snížili, ale na více už jim nezbyl čas.

Vaňov – Petrovice 1:0 (0:0). Branka: vlastní Glaser. Rozhodčí: Materna. ŽK: 4:2. Diváci: 40. V první půli byl lepší Vaňov a měl i více gólových šancí. Ve druhém dějství si dali hosté vlastní gól a domácí se již ubránili. Přežili i obrovskou šanci Radka Lišky v nastaveném čase.

Valtířov – Velké Chvojno 2:1 (0:0). Branky: Slezáček, Jaromír Dvořák – Michal Šimák. Rozhodčí: Košťál. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (Limr). Diváci: 30. Domácí Valtířov měl v duelu více ze hry, na nekvalitním terénu se ale jednalo spíše o průměrný zápas.

Chabařovice – Sebuzín 0:1 (0:0). Branka: Purkard. Rozhodčí: Mikan. ŽK: 1:1. Diváci: 30. Vyrovnané utkání rozhodli hosté ve svůj prospěch až tři minuty před koncem, kdy se trefil Purkard.

Chlumec B – Malečov 2:1 (1:0). Branky: Kapoun, Švanda – Martin Kodaj. Rozhodčí: Poborský. ŽK: 1:4. Diváci: 50. Hrálo se na těžkém terénu, ale domácí měli v utkání převahu a zaslouženě zvítězili.

Mojžíř B – Dubice 1:1 (0:0). Branky: Jankovský – Pavel Malejovský. Rozhodčí: Sýs. ŽK: 3:0. Diváci: 110. První půle byla ve znamení domácích, kteří nastřelili dvě tyče. V 65. minutě se konečně dostali do vedení, minutu poté ale hosté vyrovnali.

Program 17. kola: Chabařovice – Skorotice, Sebuzín – Trmice B, Ravel – Mojžíř B, Dubice – Chlumec B, Malečov – Valtířov, Velké Chvojno – Vaňov, Petrovice – Tisá.