„Myslím, že byl k vidění vyrovnaný zápas. My jsme měli míč častěji na kopačkách v prvním poločase, soupeř zase ve druhém. Rozhodla branka, která padla po rohovém kopu, naopak na druhé straně spálil naši největší šanci střídající útočník Gulajev," řekl k utkání trenér FK Ústí Svatopluk Habanec a nezapomněl pochválit soupeře: „Roudnice má velmi kvalitní tým a ukázalo se, že by mohla být jedním z aspirantů na postup do druholigové soutěže."

Podle slov kouče Habance má zatím Arma k hernímu ideálu daleko. „Zatím nám to nějak neladí. Kvůli odchodům z kádru ale došlo oproti jarní části k pěti změnám v základní sestavě, takže je logické, že se musíme sehrát. Bohužel se s největší pravděpodobností budeme sehrávat ještě v průběhu soutěže," přiznal kouč.

Výkon některých hráčů v duelu s Roudnicí se mu nelíbil. „Někteří hráči mě zklamali a zatím mají blíže k angažmá v naší lovosické farmě. Musím ale přiznat, že mě překvapil výkon mladého Hanicha. Pokud na sobě bude dál takhle pracovat, má před sebou budoucnost," prozradil kormidelník Army.

Jeho tým čeká další utkání v sobotu, kdy se od 17 hodin představí v rámci 1. kola poháru České pošty v Lovosicích. „Nemá cenu nic zastírat. Sestava bude ze 70 procent stejná jako proti Roudnici, uděláme maximálně tři změny. Pohár ale bereme vážně a zápas by měl být v naší režii," doufá kouč Habanec.

SK Roudnice nad Labem – FK Ústí nad Labem 1:0 (0:0).

Branka: 75. K. Kratochvíl. ŽK: 0:2 (Dragoun, Džuban). Diváci: 100.

Sestava Ústí: Novák (46. Zacharda) – Zeman (46. Dvořák), Valenta (64. Džuban), Štrbák, Folwarczny – Peterka (46. Volek), Dragoun, Hrošovský, Benčík – Čtvrtníček (64. Červenka), Hanich (69. Gulajev).