„Zápas byl pro mě velmi poučný, viděl jsem, jak se hráči chovají proti vyspělému týmu. Jsem zklamaný z toho, že k tomu nepřistoupili jako s Plzní, od začátku jsme měli moc respektu ke jménu soupeře," zlobil se po utkání Jiří Skála, trenér FK Ústí a pokračoval:

„Sparta nastoupila oproti předchozímu zápasu s Teplicemi v omlazené sestavě a to pro nás bylo možná na škodu, soupeř byl pohyblivý a my jsme si s tím nedokázali poradit," uznal kouč.

GÓLMAN KVĚTOŇ V ÚSTÍ SKONČIL

Do zápasu tentokrát nenastoupili testovaní hráči. „Gilián s Chukwumou jsou zranění a snad zasáhnou do hry v příštím týdnu. Rádi bychom je viděli v herním zatížení. Co se týče gólmana Květoně, tak s tím už jsme se rozloučili. Čekali jsme, jak se vyvine situace u Zachardy, ten už se ale uzdravil, tak jsme se s Květoněm dohodli na ukončení zkoušky," vysvětlil trenér Severočechů.

Další přípravné duely čekají na jeho tým v příštím týdnu, ve středu hraje v Mostě se Souší (17.30) a v sobotu doma se Štěchovicemi (10.30).

Sparta Praha – FK Ústí 5:1 (4:0)Branky: 7. a 67. Mustedanagič, 17. a 44. Lafata, 38. Hybš – 76. Pícha.

Sparta: Budinský – Dudl, Penc, Holek, Hybš – Lamina, Havelka, Čermák, Chr. Frýdek – Lafata, Mustedanagič.

Ústí: Tvrdoň – Pícha, Peterka, Zukič (60. Seidl), Leibl – Moulis, Martykán (60. Procházka), Kateřiňák, Jindráček – Miskovič, Pouček (60. Výborný). Trenér: Skála.