„Získali jsme šest bodů za jediný den," smál se vedoucí mužstva Roman Löffler a pokračoval: „Všichni si to užili, povedlo se to.V rámci doprovodného programu vystoupil i fakír, hrála živá hudba a proběhla tombola."

Výhru nad Podlužím pečetili domácí třemi góly po pauze. „Trefa Křesánka v 66. minutě na 3:0 nás uklidnila. Pak jsme dali ještě dva góly a mohli jsme se pustit do radovánek," dodal Löffler.

PŘIJELI JEN V DEVÍTI

Ještě větší kanonádu uštědřily Trmice Tisé. Beznadějně poslední tým tabulky přijel jen v devíti lidech a neměl šanci na úspěch!

„Bylo jen otázkou času, kdy jim dáme góly. Na první se čekalo až do 25. minuty a dokud měli síly, tak nám vzdorovali. Po pauze už ale odpadli," vyprávěl kouč Trmic Pavel Čapoun a dodal:

„Na jednu stranu to nemělo s fotbalem nic společného, ale na druhou to chápu. I my máme problémy se scházet. Asi chtějí soutěž dohrát a nemít kontumace a pokuty. Nejspíše už se těší na konec sezony."

1.B třídaSkupina A: Trmice – Tisá 13:0 (4:0). Branky: Greé 5, Chrudimský 2, Tadlánek, Puchta, Uhlíř, Hrudka, Duna, Benáček. Rozhodčí: Dušek. Bez karet. Diváci: 30. Hostovice – H. Podluží 5:0 (2:0). Branky: Dvořák, Štorc, Křesánek, Černohorský, Tipan. Rozhodčí: Materna. ŽK: 0:2. Diváci: 100. U. Děčín – Chuderov 3:7 (3:3). Branky: Murdych 2, Očipka – Řezníček 3, Vosyka z PK, Zvonek, Jouza, Jan Rohlík. Rozhodčí: Šimeček. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Šluknov – Chlumec 1:2 po PK (1:0). Branky: Svoboda – Drábek. ŽK: 2:2. Diváci: 160. V. Šenov – Přestanov 2:4 (0:1). Branky: Rubanický, Smejkal – Dvořák 3, M. Levinský. Rozhodčí: Hrubý. ŽK: 3:1. Diváci: 50.
Skupina B: Svádov – Unčín 1:3 (0:2). Branky: Blaško – Hricák, Pokorný, Klíma. Rozhodčí: Šefčík. ŽK: 1:2. Diváci: 50.