Bezradný soupeř od začátku nevěděl, kde mu hlava stojí a už v poločase prohrával o šest gólů. Brankové hody ale pokračovaly i po přestávce.

„Jsem rád, že kluci vydrželi hrát v tempu až do konce. Na jaře jsme ještě nedostali gól, z čehož mám upřímně radost," pochvaloval si kouč Neštěmic Martin Beran. Jeho tým se do soupeře zakousl hned od začátku. „Už po patnácti minutách jsme vedli 3:0 a dál jsme navyšovali svůj náskok. Na hřišti existoval jen jeden tým a už v poločase  nebylo co řešit," vyprávěl trenér Českého lva.

Řadu šancí ještě domácí neproměnili. „Nastřelili jsme tři tyčky. Kdybychom proměnili vše, nasázeli bychom soupeři možná i dvacet branek," kroutil hlavou Martin Beran. Jeho tým vede A skupinu 1.A třídy. „Pomohlo nám i zaváhání Milešova. Naším cílem je návrat do krajského přeboru," dodal na závěr kouč.

V dalším pokračování soutěže si zastříleli i hráči Střekova. Ti doma rozdrtili Rumburk 4:0. „Oproti minulému utkání jsme zlepšili obrannou fázi, ale pořád jsme měli ve hře mezery a chyběl nám pohyb. S výsledkem jsem spokojený, ale neodpovídá průběhu zápasu. Rumburk má mladý tým a hrál velmi slušně," přiznal kouč Střekova Petr Čítek.

Do vedení se jeho svěřenci dostali v 17. minutě, kdy se po centru Vošahlíka trefil Novotný. „Ještě předtím měl velkou šanci Tichý, ale hlavou minul. Po vstřelené brance se hra vyrovnala, i přesto jsme se ale dostali do dalších šancí, Novotný ale minul a Vošahlík postupoval sám na brankáře, ale gólman mu skočil pod nohy," vyprávěl Čítek.

Na začátku druhého dějství už ale hráči Osady slavili. „V 50. minutě jsme zahrávali roh a hosté si míč tečovali do brány. Poté jsme hru kontrolovali a zvýšili jsme na 3:0, když se šel Šimek sám na brankáře a podél něj poslal míč do sítě. Stejný hráč pak dvě minuty před koncem uklidil do sítě odražený míč po rohovém kopu," popsal kouč Střekova.

Neštěmice – Šluknov 11:0 (6:0). Branky: Valenta 3 (1 z PK), Kubaška 3, Paseka 2, Martínek 2, Stehlík. Rozhodčí: Šimeček. Bez karet. Diváci: 80. Neštěmice: Dráb – Žid, Klier, Strnad, Doboš (60. Guth) – Holly (55. Svoboda), Valenta, Paseka, Kubaška – Martínek, Stehlík (75. Janda).

Střekov – Rumburk 4:0 (1:0). Branky: Šimek 2, Novotný, Vošahlík. Rozhodčí: Barva. ŽK: 1:1. Diváci: 70. Střekov: Dvořák – Franc, Ren (85. Křeček), Tichý, Šindelář – Hurt, Stárek, Chrudimský (75. Kabátník), Vošahlík – M. Novotný (64. Rohlík), Šimek.