„Zápas probíhal v naší režii a držení míče bylo jasně na naší straně. Fotbal se ale bohužel hraje na góly a ty dávali domácí hráči," hlesl po utkání zklamaný přestanovský trenér Pavel Plecitý.

Podobně viděl zápas i trmický kormidelník Pavel Čapoun. „Přestanov má kvalitní mužstvo, působili fotbalovějším dojmem. Dlouho jsme byli pod tlakem. Ač z naší strany nebylo vše v pořádku, tak kluci zápas odmakali. Z brejku jsme se ujali vedení, ale soupeř záhy vyrovnal. Za konec prvního poločasu jsme byli rádi," uznal sportovně.

Po poločasové přestávce už padaly branky jen do sítě hostujícího týmu. „V kabině jsme si museli některé věci zdůraznit a hráči si to vzali k srdci. V zápase si sáhli až na dno. Podařilo se nám jít do vedení po rychlé brance Šaldy, který se trefil hlavou po rohu. Pojistku přidal v závěru po brejku Greé, který je hodně rychlý. Snažili jsme se hrát ze zabezpečené obrany, ale i přesto měl soupeř řadu šancí," dodal k utkání Pavel Čapoun.

Přestanovskému kouči moc do řeči nebylo. „Druhá půle měla stejný ráz, měli jsme převahu na balónu, ale šance jsme neproměnili. Domácí dali z rohového kopu na 2:1 a brankou v poslední minutě završili své vítězství. Našim hráčům nelze nic vytknout, bojovali, ale bohužel bez gólového efektu. Věřím, že příště proti Soběchlebům už střeleckou smůlu protrhneme," dodal Plecitý.

Trmice – Přestanov 3:1 (1:1)

Branky: Greé 2, Šalda – Kříž. Rozhodčí: Trojan. ŽK: 3:1. Diváci: 50.

Trmice: Ajm – Líbal, Vl. Jaroš, Tadlánek, Petera – Tahal, Šalda, Pokorný, Beneš – Gree (85. Jelínek), Bá­nom.

Přestanov: Dráb – Vobecký, Křivan, Voráček, Charvát – Habrdle, Němeček, Škoda, Velek – Kříž, Gasiorovszki (65. Pospíšil).