Potěšili tak nejen sebe, ale i nového trenéra Ivo Linharta, který u kormidla týmu nahradil odstoupivšího Václava Kabátníka.

„Se ziskem dvou bodů jsme spokojení. Byl to typicky remízový zápas. Prvních dvacet minut měli více ze hry domácí, kteří nám dělali problémy především na pravé straně," povídal trenér Lihnart.

Vyrovnaná hra

Jeho tým navíc od 39. minuty prohrával. „Po naší chybě ve středu hřiště zahrávali hosté roh a prosadili se hlavou. Ještě do přestávky ale Rehn z malého vápna prostřelil brankáře," povídal kouč.

Ve druhém dějství byla hra vyrovnaná. „Domácí měli dvě šance, při kterých nás podržel gólman, v závěru pak mohl dvakrát skórovat Podráský, ale sám před brankářem bohužel selhal," řekl Linhart.

Došlo tak na rozstřel, ve kterém byli nakonec úspěšnější hosté. „Příště hostíme Chuderov. Chceme získat tři body a dotáhnout se na něj v tabulce," má jasno nový kouč Tisé.

Benešov - Tisá 1:2 po PK (1:1) Branky: Polanský - Rehn, rozhodující PK Babača. Rozhodčí: Průša. ŽK: 2:3. Diváci: 50.
Tisá: David - Burian, Babača, Kabátník, Bláha (46. Beneš), Rehn (46. Podráský, 88. J. Povejšil st.), Hanzl, Pešata, J. Maška, M. Povejšil, Zita.