„Utkání mělo velmi dobrou úroveň," konstatoval kouč Neštěmic Martin Beránek. S lídrem soutěže sehráli hráči Českého lva solidní partii. „Chtěli jsme si přivézt alespoň bod, mělo to kvalitu i úroveň. Hrobce jsou v současnosti zkušenějším celkem, který je kompaktní a právem patří na čelo soutěže," prohlásil na adresu soupeře Beránek.

Utkání nabralo rychlý spád, už ve třetí minutě se prosadil kanonýr Neštěmic Krok. „Střídaly se pasáže, ve kterých jeden tým přehrával ten druhý, i tím to bylo zajímavé. Do vedení nás poslal Krok," popisoval dění na trávníku kormidelník Neštěmic Beránek.

SPORNÁ PENALTA

Jenže už v desáté minutě zahráli domácí fotbalisté rohový kop, po kterém se mohli radovat z vyrovnání. „Hned minutu na to šel Krok sám na brankáře, ale svou akci nezakončil přesně," pokračoval v hodnocení Beránek.

Ve 26. minutě nadzvedl mandle neštěmickým hráčům a realizačnímu týmu rozhodčí utkání. „Pokutový kop si vymyslel, museli jsme hráče srovnat, protože tam těch emocí bylo hodně. Celkově nám přišlo, že nás pan rozhodčí nenechal hrát, kouskovala se hra. Po utkání měli tři naši hráči tržné rány," postěžoval si kouč Neštěmic.

Antonín Kühn nabízenou příležitostí nepohrdl, pokutový kop proměnil a poslal svůj tým do vedení. „Ve 34. minutě se trefil Krok na vzdálenější tyč a srovnal," pokračoval Beránek.

Druhý poločas vyšel lépe lídrovi krajského přeboru, až do sedmdesáté minuty vydržel remízový stav. „Pak domácí dobře vyřešili situaci a dostali se do vedení. My jsme hráli na tři obránce a šli jsme do rizika. Po akci, kdy na nás nebyl odpískaný faul přidali domácí rozhodující čtvrtý gól," postěžoval si ještě jednou na výkon hlavního arbitra Beránek.

Něco s výsledkem ještě mohl mladík Stukheil, který se dostal v 85. minutě do velmi slibného zakončení, které ale v gól nepřetavil. „Poslali jsme Soukupa dopředu, a málem se vyplatilo. Dobře to Stukheilovi sklepnul, ale gól z toho nebyl. Pak už si to domácí pohlídali, do další šance už nás nepustili," uzavřel komentář k utkání Martin Beránek.

Hrobce – Neštěmice 4:2 (2:2) Branky: J. Slavíček, Neuman, Polák, A. Kühn z PK – Krok 2. Rozhodčí: Průša. ŽK: 2:2. Diváci: 40.
Neštěmice: Čermák – Lehký, Soukup, Klier, Stehlík – Růžička, Stukheil, Křivan (75. J. Reischel), Holly, Krok – Martínek.