Třetí skončili Haribáci, kteří v souboji o bronz přehráli Superstar team v čele s nejlepším hráčem turnaje – jabloneckým Vítem Benešem.„Chceme to prvenství obhájit. Já to sice moc neprožívám, ale když už tady jsme, tak nechceme prohrát," říkal před finálovou bitvou Jan Martykán, jeden z klíčových mužů sestavy Atlantic teamu. A přání se mu vyplnilo.

Jeho tým nejprve v semifinále, stejně jako před rokem, zničil Superstar team (4:0) a ve finále těsně porazil i Severku. „Rozhodla trefa Petra Fouska pět minut před koncem utkání. Velký podíl na ní ale měl Jirka Jarošík, který s míčem prošel téměř celé hřiště," vyprávěl pořadatel turnaje Pavel Forman.

Diváci, kterých se v hale během dne vystřídalo na třináct stovek, viděli velmi kvalitní zápasy a spoustu velkých jmen. Emil Rilke s Lukášem Ohněníkem sice tentokrát nenastoupili, ale fandili z tribuny. „Hlavním cílem je se pobavit a potkat se s klukama, se kterými se celý rok nevidíme," vysvětlil Martykán.

„Už nyní mohu všem slíbit, že uspořádáme i 12. ročník," uzavřel Pavel Forman.

Velký vánoční turnaj Chelsea Bar Cup – 11. ročník: Semifinále: Atlantic team – Superstar team 4:0, FS Severka – Haribáci 6:1. O bronz: Haribáci – Superstar team 3:1. Finále: Atlantic team – FS Severka 1:0.

Sestava vítězů: Vobecký – Fousek, Rada, Martykán, Jiří Jarošík, Jan Jarošík, Guttmann, Lučka, Gabriel.

Individuální ceny: Nejlepší střelec: Lukáš Pekník (Jerigo Plzeň) 9 gólů. Nejlepší hráč: Vít Beneš (Superstar team). Nejlepší brankář: Lukáš Král (Haribáci).