Více než pětistovka diváků se skvěle bavila, souboj Vízkovy Kozlovny s domácí starou gardou je dostával do varu!

„Mně tyhle zápasy moc nevoní, radši hraju proti mladým, aby si člověk udělal pořádnou žízeň," smál se po exhibici Ladislav Vízek, jehož tým zvítězil. „Bylo dopředu jasné, že vyhrajeme, ale mají tady zbytečně velké hřiště," dodal s úsměvem na tváři.

Pořadatelé akce v rámci oslav ocenili své bývalé hráče a funkcionáře. „Sedmdesát let už je hodně a v dnešní době, kdy všichni někam spěchají, je dobré se na chvíli zastavit a oslavit takové výročí. Sešli se tady bývalí hráči, kteří se neviděli třeba i deset let. Když pak člověk vidí, že mají pomalu slzu v oku, že si na ně někdo vzpomněl, protože tady hráli a pro Jiskru něco znamenali, tak má z upřímnou radost," hodnotil oslavy předseda velkobřezenské Jiskry David Řezáč.

Akce se líbila i Jiřímu Jarošíkovi, který se v dresu Kozlovny postavil mezi tři tyče. „Byl jsem nominován Láďou Vízkem, který si vzpomněl, že z Ústí nad Labem pocházím. Jsem rád, že jsem si tady mohl zahrát, mají tu hezké hřiště a i počasí bylo krásné," pochvaloval si bývalý obránce Chelsea, Celticu Glasgow či Sparty.

„Bylo náročné k nám Kozlovnu dostat, ale byla to pro nás krásná odměna. A nakonec naši kluci ani nevyhořeli a uhráli přijatelný výsledek," dodal na závěr spokojený předseda Jiskry David Řezáč.