„V první půli jsme dominovali, vypadalo to na vysoké vítězství, presinkem a dobrou hrou jsme soupeře přehrávali, náš gólman v brance mrznul," hodnotil za Velké Březno utkání asistent trenéra Miroslav Hlaváček.

Jenže ani vedení 4:0 nedalo domácím jednoznačný klid, situaci měli pod kontrolou, ale hosté se zvedli ze dna. „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Nezačali jsme dobře a po individuálních chybách jsme ve 25. minutě prohrávali už 0:4. Byla to z naší strany tragédie, hráli jsme bez zájmu, pohybu a bez důrazu. První půle jsme se jen zúčastnili," uznal vedoucí týmu Roman Löffler.

Tři góly na body nestačily

Po přestávce se ale hosté přece jen zmátořili. „Ve druhé půli jsme byli možná i lepším týmem, poprvé jsme venku dali tři góly, přesto to na body nestačilo. Za ten první poločas jsme si je ale nezasloužili," uznal Löffler a dodal: „Teď nás čeká zimní pauza, musíme se dát dohromady a na jaře to ještě zkusit. Nic nevzdáváme."

Fotbalisté Jiskry si užívají, místo starostí o záchranu, mají klid. „Po prostřídání Hostovice ještě kousaly, naštěstí jsme měli nahráno a vítězství bylo zasloužené. Zisk 23 bodů v podzimní části je super výsledek," mnul si ruce spokojeností Miroslav Hlaváček.

Velké Březno – Hostovice 5:3 (4:0) Branky: Konrád 2, Borovec 2, Cimpl – Gajdoš, Ahmed, Tovara. Rozhodčí: Dušík. ŽK: 2:2. Diváci: 100.
V. Březno: Ondrka – Bubla, Neuman, Cimpl, Konrád – Borovec (73. Kratochvíl), Králíček (80. Kulhánek), Demčenko (46. Lapšo), Barvínek – Pošík, Maturkanič.
Hostovice: Koželuh – Dvořák (14. Novák), Bude, Hodek, Harciník (65. Rouček) – Štorc, Sibal, Tovara, Černohorský – Gajdoš, Ahmed.