„Jsme rádi, že se nám podařilo jeho příchod dotáhnout do konce. Ve čtvrtek ráno by se měl hlásit na prvním tréninku. Přichází k nám na hostování do konce sezony, na podmínkách transferu jsme s Mladou Boleslaví domluvení," prozradil sportovní manažer Army Stanislav Pelc.

Jednadvacetiletý obránce už dříve v kádru Ústečanů působil. „Přichází do známého prostředí, což je výhoda. Slibujeme si od něj zkvalitnění defenzivy, má na svém kontě už i několik ligových startů. Je to mladý kluk, reprezentant do 21 let a potřebuje hlavně pravidelně hrát," vysvětlil Pelc.

Zápas proti Brozanům je v ohrožení

Do konce týdne se v kádru Army možná objeví i další hráči. „Jednáme s dalšími ligovými kluby. Rádi bychom měli na konci týdne celý tým pohromadě," prozradil manažer.

Ústečtí fotbalisté mají na sobotu v plánu přípravný zápas proti Brozanům, ten je však kvůli velké marodce v ohrožení. „Mimo hru jsou Eliáš, Martykán, Pícha, Králík či Veverka. Dohromady už se dávají Peterka a Smola, ale jejich start není jistý. Navíc i Brozany mají problémy s nemocnými hráči," řekl Pelc, podle kterého momentálně trénuje jen dvanáct fotbalistů.

„Snad se dají do víkendu do kupy," přeje si manažer.