„Vzhledem ke kvalitě kádru jsme mohli skončit i výše, bohužel přístup některých hráčů nebyl optimální a často jsme museli měnit sestavu," povídal kouč Přestanova.

V jakých činnostech se vašemu týmu dařilo a v čem to naopak skřípalo?
Docela nám fungoval střed obrany a dobře chytal brankář Staněk, především v jarní části soutěže nám ale chyběli lepší útočníci, dávali jsme málo branek. Na podzim to z tohoto pohledu bylo lepší, Dvořák byl dokonce nejlepším střelcem soutěže, na jaře už toho ale moc neodehrál, skončil po neshodě s hráči. A to pro nás bylo samozřejmě citelné oslabení.

Kdo kromě něj patřil k oporám vašeho týmu?
Určitě již zmíněný brankář Staněk a také kapitán Dohnal, který řídil obranné řady. Jinak byl ale mančaft relativně vyrovnaný.

Vzpomenete si, které zápasy vám v sezoně vyšly?
Nejlepší zápas byl asi domácí s Heřmanovem, který jsme sehráli na umělé trávě. Vyhráli jsme 3:2 po penaltovém rozstřelu. To utkání se mi hodně líbilo.

A kdy jste naopak nebyl spokojený?
Nejhorší zápas jsme sehráli v Chlumci. Ačkoliv jsme byli uvedeni jako domácí tým, prohráli jsme 0:5. To utkání se nám vůbec nepovedlo. A nevyšel nám ani poslední zápas sezony se Soběchleby, kterým jsme podlehli 0:4.

Kdy zahájíte přípravu a jak bude probíhat?
Začneme příští týden a trénovat budeme v domácích podmínkách. Musíme ale sehnat nějaké hráče, doplnit kádr. Svou činnost ukončil Pepa Korbel a třem hráčům skončilo hostování, konkrétně Staňkovi, Šmejkalovi a Hladíkovi. Nový přestupní řád neumožňuje hostování, tak jsem zvědavý, jak posílíme. Financí totiž nemáme nazbyt. Budeme to ještě řešit a dá se říci, že situace je nejistá.

A jaké budou cíle Přestanova v následující sezoně?
Chtěli bychom hrát v horních patrech tabulky a hlavně se fotbalem bavit. Musíme ho hrát pro zábavu a ne za trest.