Fotbalistky Army uhrály druhou domácí remízu 2:2. Zatímco s Duklou šlo o nečekaný zisk, s Mnichovým Hradištěm je to po zahozených šancích zbytečná ztráta.

Arma začala skvěle a od 4. minuty díky brance Lucie Jankovské vedla 1:0, jenže soupeřky srovnaly. „Herně jsme byli lepší, dostávali jsme se do šancí, bohužel jsme jich spoustu zahodili. Po gólu na 1:0 jsme polevili a soupeř potrestal naši nedbalost v obraně,“ štvalo asistenta Milana Seidla.

Domácí hráčky měly do poločasu další šance, žádnou však neproměnily. Po pauze se hra hodně rozdrobila, na gól se čekalo až do 65. minuty, kdy se z přímého kopu trefila Kodešová. I přestože Ústí pak znovu obléhalo branku soupeře, kýženou třetí branku přidat nedokázalo, naopak přišla další odpověď soupeřek. Nerozhodný stav se domácí hráčky pokoušely zlomit v závěru, leč marně, i napodruhé v domácím utkání tak body dělily.

ČFL žen, 2. kolo:
Ústí–M. Hradiště 2:2 (1:1)
Branky Ústí: 4. Jankovská L., 65. Kodešová
Ústí: Cvrčková, Götzová (Jasanová), Málková, Kodešová, Tomasová, Kremrová, Jankovská L., Sabóová, Jankovská A. (Hálková), Mikinová, Vacková (Špačková)