„Je to škoda, byli jsme lepší. Jenže jsme neproměňovali šance," mrzelo trenéra Michala Kubce. Jeho celek nastoupil na půdě čtvrtého týmu tabulky bez zraněných opor Pavlíka se Sikorou, na hře hostů to ale nebylo znát.

„Měli jsme převahu a vytvářeli si šance. Stárek pálil z úhlu, Vitásek v další šanci trefil klubko hráčů ve vápně a dorážku Macha vytěsnil gólman. Růžek šel dokonce sám na gólmana, ale přestřelil. Oldřichov naopak neměl vůbec nic," povídal Kubec.

Po pauze hosté dál tlačili, Valta nastřelil tyč. V 64. minutě šli ale do vedení domácí. „Po nedůslednosti nám propadl míč do vápna a Vosátka ho píchl bodlem do brány. Snažili jsme se srovnat, ale Král trefil hlavou břevno a Vitásek přestřelil. Příště máme doma lídra z Jílového, snad přijde hodně lidí a uděláme jim radost," dodal kouč.

Oldřichov – Mojžíř 1:0 (0:0) Branka: Vosátka. Rozhodčí: Cvachoušek. ŽK: 0:0. Diváci: 90. Mojžíř: Š. Kubec – Králik, Král, Jankovský, Stárek – Zabloudil (86. M. Vondráček), Fiala, Růžek, Valta – Vitásek, Mach (66. Sládeček).