Mojžíř položil základní kámen úspěchu už v prvním dějství. „Hrálo se na perfektním terénu, začali jsme náporem a v 11. minutě napálil Zikmundovský břevno. O minutu později už nás ale poslal do vedení a ve 20. minutě přidal druhý gól Zabloudil. V první půlhodině jsme soupeře k ničemu nepustili," pochvaloval si sekretář Josef Kolankiewicz.

Ve druhé půli se podle jeho slov hra trochu vyrovnala. „V 67. minutě přidal třetí gól Fiala a bylo rozhodnuto. Byl to z naší strany povedený zápas, další sehrajeme v neděli s vedoucím Heřmanovem," dodal.

Hráči Tisé prohráli i podruhé, tentokrát zaslouženě. „Dorostenci Junioru byli ve všem lepší, v důrazu, nasazení, rychlosti i kondici. Byli pořád v pohybu, což našim hráčům dělalo problémy. Měli jsme maximálně tři šance, soupeř byl lepší," nehledal výmluvy kouč Ivo Linhart.

Ve středu jeho svěřenci odcestují na kondiční soustředění do Sloupu v Čechách a vrátí se až v neděli na duel s Unionem. „Žádné posily se k nám nepřidají, nové tváře nehledáme, je nás dost," říká Linhart.

Přesto možná bude muset řešit jeden odchod, se Střekovem koketuje stoper Kabátník. „Uvidíme, jak se situace vyvine, ale je to mladý kluk a krajský přebor by asi zvládl. Já mu rozhodně bránit nebudu, i když by to pro nás byl zásah do sestavy," nezastírá trenér Tisé.

Mojžíř – Malšovice 3:0 (2:0). Branky: Zikmundovský, Zabloudil, Fiala. Rozhodčí: Hrubý. Sestava Mojžíře:Šimon Kubec (46. Michal Kubec) – Chrudimský, Mach (46. Králik), Jankovský (70. Matouš Kubec), Růžek – Zabloudil, Fiala, Sikora, Vitásek – Tichovský (30. Eichler), Zikmundovský.

Junior Děčín U19 – Tisá 4:1 (3:0). Branka Tisé: J. Povejšil ml. Sestava Tisé: Zavadil – Machek, Babača, Bláha, Zub – Ren, Zita, Kudrman, Burian – M. Povejšil, J. Povejšil ml. Střídali: J. Povešil st., Marek, Podrázský.