Hráči Ústí nad Labem se od 18 hodin postaví na domácím trávníku Městského stadionu proti třináctému týmu tabulky z Vlašimi.

Vybojovali si Slavii

Severočeši mají na svém kontě pět bodů, naposledy v Národní lize remizovali v „Derby rivalů" na půdě Varnsdorfu 2:2, přestože prohrávali už o dvě branky. „Ve Varnsdorfu jsme nesehráli vůbec špatný zápas, tedy až na ty dvě velké chyby. K nějakým výrazným změnám v sestavě tedy není důvod," říká kormidelník Army Petr Němec.

Jeho svěřenci mají za sebou i úspěšný duel v MOL Cupu, když zvítězili v Kolíně 4:2 a zajistili si postup do třetího kola, kde se střetnou s pražskou Slavií. „Hlavně jsme si nechtěli udělat ostudu, to že budeme hrát se Slavií, je jen taková třešnička na dortu. Teď se musíme soustředit hlavně na utkání s Vlašimí," řekl útočník Tomáš Smola.

Páteční soupeř Ústečanů nevstoupil do letošní sezony Národní ligy nejlépe, po čtyřech kolech má na kontě dva body za domácí remízy s Českými Budějovicemi a Sokolovem.

Cíl je jasný

„Na to se ale nesmíme dívat. Vlašim měla doma velmi silné protivníky, se kterými je remíza slušný výsledek. Nesmí nás uchlácholit, že mají jen dva body," varuje trenér Petr Němec a jedním dechem dodává:

„Čeká nás velmi nepříjemný soupeř, musíme být pozorní a odjezdit to na maximum. Letos jsme doma ještě nevyhráli, teď nás čeká třetí zápas a cíl je jasný. Musíme získat všechny body."

K dispozici bude mít tentokrát kompletní kádr, včetně uzdraveného špílmachra Jana Martykána. Pomůže Armě k premiérové domácí výhře?