„Byl to z naší strany naprosto odlišný výkon oproti minulému utkání v Březně. Tentokrát jsem spokojený jak s výsledkem, tak i s předvedeným výkonem," pochvaloval si po zápase kouč Beran.

Hráči Českého lva vlétli na soupeře bez respektu a už v 9. minutě se dostali do vedení. „Svobodův centr si hosté nějak záhadně sami srazili do sítě. I nadále jsme byli aktivní a už za tři minuty jsme slavili druhý gól. Lácha vyslal kolmici na Kroka mezi stopery a ten se trefil podél gólmana," popsal Beran gólový okamžik.

Neštěmice poté roztočily před brankou soupeře pořádný kolotoč, po kterém se budou hráčům Loun ještě dlouho motat hlavy. „Byli jsme jasně lepší a vytvářeli si další střelecké příležitosti. Jenže Janda, Lácha i Paseka své šance zahodili," litoval kouč Neštěmic.

Hosté se osmělili až ve druhé polovině úvodního dějství a ve 37. minutě se dokonce dočkali snížení. „Zelinka se trefil parádně z trestného kopu přes zeď," vyprávěl Beran a pokračoval: „V poločase jsme tak vedli 2:1, ale výsledek neodpovídal průběhu, mohli jsme mít i vyšší náskok."

Trápení Neštěmic v koncovce pokračovalo i po přestávce. „Hráli jsme aktivně, napadali, ale Martínek s Krokem ve velkých šancích neuspěli. Až v 71. minutě Lácha vystihl rozehrávku hostů a dal třetí gól. Soupeře jsme do žádných šancí nepouštěli, náš brankář byl téměř bez práce," pochvaloval si Beran a na závěr dodal: „Příště hrajeme v Blšanech. Bude to těžký soupeř, ale chceme navázat na tento výkon a vyhrát."

Neštěmice – Louny 3:1 (2:1). Branky: Svoboda, Krok, Lácha – Zelinka. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 0:4. Diváci: 100.

Neštěmice: Česal – Stehlík, Klier, Hůla, Chrudimský – Svoboda (82. Ren), Paseka, Krok, Janda – Lácha, Martínek (89. Netymach).