„Je to škoda, více než tři čtvrtě zápasu jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, dostali jsme ale lekci z produktivity," povídal trenér Neštěmic Martin Beran.

Jako první mohli v utkání skórovat favorizovaní domácí, v 9. minutě ale napálili jen tyč. „Pak se hrálo bez velkých šancí až do závěru poločasu, kdy se Martínek ocitl sám před Diveckým, ale velkou šanci neproměnil," litoval kouč.

Po přestávce se domácí dostali do vedení. „V 55. minutě prohrál brankář Le souboj s Dolejškou, který ho přehlavičkoval. Poté jsme měli několik pološancí, které jsme neproměnili a v 71. minutě dostal Klier po druhé žluté červenou kartu a dohrávali jsme v deseti," vyprávěl Beran.

Neštěmice paradoxně po vyloučení ožily. „Hráli jsme lépe než v jedenácti a dostali jsme domácí pod tlak. V 76. minutě dostal Lácha kolmici od Kroka a bylo vyrovnáno. O chvíli později šel sám na gólmana Hůla, ale nedal. A v 89. minutě náš brankář zaspal a Novotný střelou k tyči rozhodl," dodal na závěr Beran.

Litoměřice – Neštěmice 2:1 (0:0). Branky: J. Dolejška, J. Novotný – Lácha. ŽK: 1:4. ČK: Klier (Neštěmice). Rozhodčí: Trégr. Diváci: 230.

Neštěmice: Le – Stehlík (75. Netymach), Klier, Hůla, Chrudimský – Svoboda (70. Kolář), Paseka, Krok, Janda – Lácha (87. Babača), Martínek.