„Jsou to pro nás důležité body. Ale za předvedený výkon, hlavně ve druhém poločase, si je plně zasloužíme," pochvaloval si po utkání kormidelník Českého lva.

Ještě než se diváci na stadionu v Bílině stačili usadit na svá místečka, zvonily na obou stranách brankové konstrukce. „Ve 2. minutě orazítkoval břevno Lehký a o čtyři minuty později nám to domácí vrátili. V úvodu byli hráči Bíliny lepší a v 11. minutě se po zaváhání našeho gólmana dostali do vedení," vyprávěl Beran.

Ještě do přestávky bylo ale vyrovnáno. „Po inkasované brance jsme převzali iniciativu a ve 37. minutě se ze standardky trefil Paseka přesně do šibenice," popsal důležitý moment kouč Neštěmic.

Ty ve druhé půli ještě více přitlačily na pilu. „Soupeř se dvacet minut nedostal za půlku. V 53. minutě šel Borovec sám na brankáře, ale nedal. A v 70. minutě se stalo přesně to samé," litoval lodivod lva zahozených šancí. Když už se zdálo, že si soupeři body rozdělí, přišel kuriózní okamžik.

„V 82. minutě trefil Netymach břevno, z dorážky gólmana a napotřetí už dostal míč do sítě," radoval se kouč lva a dodal: „Bílina byla těžký soupeř, ale my jsme předvedli bojovný a fotbalový výkon. Vyhráli jsme zaslouženě."

Bílina – Neštěmice 1:2 (1:1). Branky: Masopust – Paseka, Netymach. Rozhodčí: Holub. ŽK: 1:2. Diváci: 220.

Neštěmice: Le – Netymach, Paseka, Hůla, Chrudimský – Svoboda, Ren, Krok, Janda – Lácha, Lehký (46. Borovec, 90. Dvořák).