Svěřenci trenéra Milana Česláka narazili na tým, se kterým měli reálné možnosti uhrát dobrý výsledek.

„Jsou to zbytečně ztracené body. Jenže fotbal se nehraje na krásu a na šance, ale na góly. Měli jsme možnost uhrát minimálně remízu, ale opět jsme inkasovali laciné branky. To nás pak sráží do kolen. Je to o to horší, že chyby dělají i zkušení hráči. Ani štěstí není na naší straně," zhodnotil kouč Brné porážku 1:3.

KROK NASTŘÍLEL HATTRICK

Lepší náladu měl po zápase trenér Neštěmic Karel Hůla, celku pod jeho vedením se doma dařilo, v zakončení se třikrát nemýlil Lukáš krok a dotáhl svůj tým na 10. místo tabulky. „S výsledkem jsem spokojený, je potřeba kluky pochválit za zodpovědný výkon," prohlásil po utkání Karel Hůla.

Neštěmice na takový výsledek marně čekaly, teď se ukáže, jak moc jim díky vytouženému vítězství narostou křídla. „Už jsme to potřebovali, utkání bylo vyrovnané a šance byly na obou stranách, nám se ale podařilo dát první gól," popisoval Hůla.

I díky tomu se mohli domácí hráči více soustředit na brejky. „A ty nám šly, když nás soupeř zatlačil, tak jsme z toho dokázali skórovat," pochvaloval si kouč.

Horní Jiřetín – Brná 3:1 (1:0). Branky: Broskovics, Čermák, Novotný – Demčenko. Rozhodčí: Mareš. ŽK: 3:2. Diváci: 50.
Brná: Satek – Koranda, T. Heřman, Seidl, Guth – Večeřa – Demčenko, Gajdarski, Šťástka (75. Řezníček), Mihaylov – Gibala.

Neštěmice – Litvínov 4:0 (1:0). Branky: Krok 3, Martínek. Rozhodčí: Oborník. ŽK: 1:2. Diváci: 100.
Neštěmice: O. Reischel – Lehký (83. Hönl), Holly, Hůla (46. Janda), Velek – Růžička (86. Lai), Paseka, Křivan, Krok, Martínek (88. Wajshajtl) – Soukup.