Hlavní roli v prvním poločase si vyhradil pravý krajní obránce Neštěmic Netymach, který měl prsty ve všech brankách Kadaně. „Nejdříve neuhlídal hráče, poté ztratil míč a třetí gól jsme inkasovali poté, co se nechal obejít. Vůbec se mu to nepovedlo," povídal trenér Beran. Tím bylo jasně dané, kdo bude hrát v utkání první housle.

„Měli jsme špatný pohyb, Kadaň naopak dobře kombinovala a přehrávala nás. Hráli jsme po všech stránkách špatně," kroutil hlavou lodivod. Opět se potvrdilo, že staré pořekadlo o pýše, které předchází pád, má svou platnost. „Přišlo uspokojení, hráli jsme ve všech fázích alibisticky, místo napadání a jednoduché hry jsme se snažili o komplikované pronikání do obrany soupeře. Hráči si sedli zpátky na zem," uznal Beran.

Kdo po první půli čekal, že po pauze domácí zaberou, musel si nechat zajít chuť. „Šli jsme do toho s tím, že se nemůže nic stát, po trestném kopu a dorážce to bylo o čtyři góly. Předvedli jsme nejhorší výkon v sezoně, bez bojovnosti a nasazení nemáme šanci. Náš debakl ještě zmírnil Dráb, který chytil další čtyři tutovky," uzavřel naštvaný Beran.

Neštěmice – Tatran Kadaň 0:4 (0:3). Branky: Cambolo 2, Štádlík, Mařík. Rozhodčí: Vlašič. ŽK: 2:4. Diváci: 150.

Neštěmice: Dráb – Netymach (46. Stehlík), Doubek, Klier, Maštalíř (67. Kubera) – Svoboda, Chrudimský (86. Cibrik), Krok (80. Krok), Vobecký (70. Šmejkal) – Paseka, Habrdle.