Jak jste spokojeni s postavením v tabulce po podzimní části?
S první částí podzimu jsme byli spokojeni, ale druhá část se nám nepovedla. Ztratili jsme zbytečně několik bodů v závěrech utkání, proto nejsme s počtem bodů a postavením v tabulce spokojeni.

Jaký byl na podzim herní projev vašeho mužstva?
Herní projev nebyl špatný, většinu soupeřů jsme i fotbalově přehrávali a měli více ze hry, ale kde je potřeba zapracovat, je finální fáze a proměňování šancí, to nás opravdu sráželo a stálo spoustu bodů.

Jaké zápasy vám vyšly?Povedl se nám zápas v Chuderově, kde domácí vyrovnávali až v nastaveném čase z diskutabilní penalty. A vyšla nám vlastně všechna utkání hraná venku, kde jsme prohráli jediné, to poslední v Hostovicích, kde nám ale chybělo 10 lidí z kádru.

Na které zápasy byste naopak nejraději zapomněli?
Na všechna utkání hraná doma, ta se nám opravdu nedařila.Trápila nás již zmiňovaná koncovka, obdržené branky ze standardních situací a ztracené závěry zápasů.

Hlásí mužstvo nějaké odchody a příchody?
O žádných odchodech zatím zprávy nemám, co se týče příchodů, žádné neplánujeme. Chceme udržet současný kádr pohromadě, doplnit ho několika dorostenci a s tímto týmem pracovat.

Kdy se sejdete k přípravě a co vás v ní čeká?
Přípravu jsme zahájili včera a hned šestého ledna nás čeká první zápas zimního turnaje v Krupce s domácím týmem. Dlouho jsme zimní turnaj nehráli, ale dostali jsme nabídku se zúčastnit velmi kvalitního Knauf Cupu v Krupce, pouze s týmy z vyšších soutěží a rozhodli jsme se ji využít. Věříme, že to bude pro naše mladé mužstvo kvalitní prověrka. Týden před soutěží nás pak čeká generálka doma s Libouchcem. Trénovat budeme dvakrát až třikrát týdně, jak ve Svádově, tak na umělé trávě na Armě a plánujeme i soustředění ve Vilémově.

A jaké cíle si kladete před startem jarní části?
Cílem je samozřejmě se posunout výše v tabulce, ale také chceme, aby nás a všechny naše příznivce fotbal bavil a byl potěšením, protože to všichni děláme pro radost a na žízeň (smích).