„Byl to náš nejhorší výkon v jarní části, jsem zklamaný z přístupu hráčů. Podali jsme naprosto odevzdaný výkon bez pohybu, bojovnosti a nasazení. Jestli jsme se soupeře zalekli, nevím. Ale po 75. minut jsme byli jednoznačně horším týmem," uznal sportovně kouč Osady Pavel Bednář.

BEZCHYBNÝ FOTBAL MOJŽÍŘE

Mojžíř šel na Střekově do vedení už v první půli, kdy dvakrát skóroval. „Hráli jsme bezchybný fotbal a domácí k ničemou nepouštěli. Naopak skóre otevřel Král a ještě do pauzy skóroval Vitásek," říkal sekretář hostů Josef Kolankiewicz.

Ve druhém dějství navíc náskok Mojžíře ještě narostl. „Domácí se zlepšili, ale v 59. minutě zvýšil parádně Vitásek, když v plném běhu prostřelil gólmana. My jsme pak polevili, Fiala neproměnil velkou šanci a Střekov snížil," povídal sekretář.

Trenér Libouchce Václav Strádal.
Modrá hrála tužku, ale rozhodčí to nezvládli, zuřil Strádal

Za stavu 1:3 ještě domácí vycítili šanci, v 83. minutě ale utnula jejich naděje bomba Pavlíka pod břevno. „Do druhé půle jsem prostřídal sestavu a náhradníci to oživili. Posledních patnáct minut jsme měli výborných, stáhli jsme skóre a měli i další tři šance. Za těch předchozích pětasedmdesát minut jsme si ale bodovat nezasloužili," uznal kouč Osady Bednář.

Jeho tým ještě po Pavlíkově rána snížil Satranem na 2:4, to byla ale Labutí píseň Střekova, který po Libouchci prohrál i další duel se soupeřem z Ústecka.

„Podle mě jsme vyhráli zaslouženě," sdělil na závěr Josef Kolankiewicz a dodal: „Příště máme doma vedoucí Modrou a rozhodně neprodáme svou kůži lacino."

Fotbalisté Brné (červení) prohráli v Proboštově 1:2.
FOTO: Brná i Neštěmice ztratily nadějný náskok

Střekov – Mojžíř 2:4 (0:2) Branky: Lejček, Satran – Vitásek 2, Král, Pavlík. Rozhodčí: Fencl. ŽK: 3:2. Diváci: 160.
Střekov: Dvořák – Franc (66. Baláž), Tichý, Rohlík, Kabátník – Bubla (55. Lejček), Lenc, Novotný, Zikmundovský (61. Hnízdo) – Satran, Páša (67. Bednář).
Mojžíř: Michal Kubec – Králik, Jankovský, Král, Stárek – Zabloudil (62. Růžek), Sikora, Fiala, Valta – Vitásek, Pavlík.