Tým kouče Plecitého se v jarní části hodně zlepšil a v posledním duelu doma zdolal Malšovice po přestřelce 4:3.

„Hosté nám byli rovnocenným soupeřem jen do 49. minuty, poté jsme byli jednoznačně lepší a korunovali své vítězství a krásné šesté místo. Jen je škoda neproměněných šancí, výsledek by byl ještě pestřejší," povídal trenér Přestanova Pavel Plecitý.

Díky Voráčkovi otočili skóre

Jeho svěřenci v duelu s Malšovicemi od 18. minuty prohrávali, ale zásluhou dvou krásných branek Voráčka za čtyři minuty otočili. Do poločasu se přesto šlo za nerozhodného stavu, hosté srovnali krok z trestného kopu.

„Ve 49. minutě hosté proměnili své sólo a šli do vedení. Pak jsme zvýšili tlak, ale Voráček ani Šmejkal své vyložené šance neproměnili.

Vyrovnání přišlo až z penalty v 76. minutě a v 83. minutě napřáhl Pospíšil z pětatřiceti metrů a trefil levý horní roh," popsal Plecitý vítězný obrat a na závěr dodal: „Rád bych poděkoval všem hráčům a realizačnímu týmu za celý průběh jara. Věřím, že novou sezonu zahájíme ve stejném duchu."

Přestanov - Malšovice 4:3 (2:2) Branky: Voráček 2, Dohnal z PK, Pospíšil - Kudrna, Šmalcl, Línek. Rozhodčí: Provazník. ŽK: 4:1. Diváci: 30.
Přestanov: Česal - Šťastný, Dohnal, Korbel, Vobecký Charvát (71. Krušina), Havel, Pospíšil, Habrdle Voráček, Šmejkal.