Zatímco s Hostovicemi svěřenci Pavla Plecitého tímto výsledkem zvítězili, v ostatních třech případech o branku prohráli. Naposledy doma s Velkým Šenovem.

Chyby při obsazování

„Utkání bylo z naší strany dobré, bohužel ale rozhodly chyby při obsazování hráčů a rozehrávání. Hosté se brzy ujali vedení, kdy rychle vhozený aut do vápna, nedůraz naší obrany a naopak důraz hostujícího Skyvy, vyústil ve vedoucí gól hostů. Poté jsme převzali otěže utkání do vlastních rukou a soupeře jsme přehrávali, avšak bez gólového efektu. Šance byly, ale hosté koncem poločasu z rychlého brejku zvýšili na 2:0," litoval trenér Pavel Plecitý.

Po přestávce jeho svěřenci na protivníka vlétli a snažili se o vstřelení kontaktní branky. „Druhou půli jsme stálým tlakem okupovali hostující bránu a podařilo se nám snížit z trestného kopu, když se trefil Habrdle. Hosté pak z brejku nastřelili tyč a brankař Dráb zlikvidoval sólový nájezd jednoho ze soupeřů. Náš závěrečný tlak už bohužel vyrovnávací gól nepřinesl," mrzelo kouče Přestanova.

I on se pak pozastavil nad výsledky svého týmu v jarní části soutěže. „Je to škoda, už třetí zápas jsme prohráli výsledkem 1:2 a ne vždy jsme byli horším týmem. Soupeře z čela tabulky ale máme za sebou a teď bude potřeba sbírat body. Příště hrajeme v Srbicích s Chlumcem," dodal.

Přestanov Velký Šenov 1:2 (0:2) Branky: Habrdle - Skyva, Mikula. Rozhodčí: Mareš. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Přestanov: Dráb (68. Česal) - Charvát, Voráček, Němeček, Vyšata Habrdle, Šmejkal, Šťastný, Velek (32. Gasiorovszki) Nápravník, Pospíšil (75. Weber).