„K zápasu se nebudu vyjadřovat, ale pochválím těch deset statečných. Od 15. minuty jsme hráli v deseti, když rozhodčí naprosto nesmyslně vyloučil Chrudimského," zlobil se kormidelník Českého lva Martin Beran.

Podle jeho slov právě okamžik z úvodu zápasu rozhodl. „Pak už to nemělo s fotbalem nic společného. Rozhodčí nás nesmyslně poslal do deseti. Měl by přestat pískat," pokračoval Beran v kritice.

A co se vlastně po čtvrt hodině stalo? „Byl tam dlouhý pas do prostoru, pro který si vybíhal soupeřův brankář. Chrudimský ho předbíhal, gólman spadl na zem bez jakéhokoliv kontaktu a rozhodčí vytáhl hned červenou kartu. A bylo po zápase," kroutil trenér Beran hlavou.

Neštěmice po porážce klesly na jedenáctou pozici v tabulce, ale tragédii z toho nedělají. „Důležitý zápas nás čeká za týden doma s Kadaní. V něm musíme zvítězit," dodal na závěr lodivod Českého lva.

Litvínov – Neštěmice 5:1 (3:1). Branky: Kodeš 2, Khaur, Eliáš, Svoboda – Paseka. Rozhodčí: Moder. ŽK: 4:2. ČK: 0:1 (Chrudimský). Diváci: 100.

Neštěmice: Dráb – Stehlík, Netymach, Babača, Hůla – Chrudimský, Paseka, Martínek (46. Svoboda), Janda – Krok, Borovec (64. Lehký). Trenér: Beran.