Letošní podzimní část tým zakončil na čtvrté příčce se ziskem 21 bodů a na lídra z Milešova ztrácí sedm bodů.

„Očekávali jsme na kontě více bodů, doma jsme dvakrát prohráli. Mrzí mě, že jsme ve druhé polovině sezony inkasovali třikrát více branek než v té první, což naznačuje, že musíme zapracovat na defenzivě. V útočné fázi je to dobré, ale v obraně je na čem pracovat," tvrdí střekovský kouč Lukáš Fišer.

Kdy zahájí Střekov přípravu na jarní odvetné duely?

Zahájit bychom měli 15. ledna, což by před startem bojů o body mělo být dostačující. Budeme trénovat třikrát týdně, žádný turnaj bychom hrát neměli, na řadu přijdou přípravné střetnutí. Využívat budeme umělou trávu na Kamenném vrchu a plánujeme čtyřdenní soustředění.

Kdy jste byl s výkonem svých svěřenců nejvíce spokojený?

Vyšla nám první polovina podzimu, nejvíce spokojen jsem byl po derby s Neštěmicemi, vyšel nám domácí zápas s celkem Hrobců a následně střetnutí v Rumburku . Tým podal dobrý výkon i v Jílovém, i když jsme o jednu branku prohráli.

A naopak, který zápas byl s pohledu kouče nejhorší?

Nezvládli jsme domácí střetnutí s týmy Soběchleb a Pokratic, ve kterých jsme získali pouhý bod. Proti druhému soupeři jsme otočili stav, ale ten pak těsně před koncem srovnal na konečných 4:4.

Koho v soutěži považujete za favorita postupu?

Soutěž je hodně vyrovnaná, těžko někoho favorizovat. Vše je otevřeno a při tříbodovém systému stačí tři kola a v tabulce může být vše jinak.

Dařilo se vám v derby utkáních, čemu to přisuzujete?

Je paradoxem, se že mužstvo v těchto utkáních dokázalo semknout, ale mrzí mě, že jsme na to v dalších střetnutích nedokázali navázat.

Dají se očekávat ve střekovském kádru nějaké posily?

Mám sice své představy, ale uvidíme, jak vše bude. Sedneme si s vedením, zjistíme co můžeme, a podle toho se bude vše odvíjet.