„Pro ústecký hokej to dopadlo velice dobře. Včera jsme měli sezení na magistrátu, později proběhlo sezení akcionářů a představenstva a všichni mají zájem na tom, aby se v Ústí hrál hokej dál," nechal se slyšet manažer Ústeckých Lvů Vladimír Evan.

Podle jeho slov dluhy vyřeší akcionáři klubu. „Zavázali se, že finančně zajistí průběh letošní sezony. Je to postavené na třech pilířích, mě jako manažera samozřejmě nejvíce zajímá ten první, kterým je finanční zajištění průběhu sezony. Další kroky už jsou otázkou na akcionáře či předsedu představenstva," dodal manažer.

Redakce Deníku se ve středu snažila zastihnout předsedu představenstva Josefa Vejlupka. Marně. Nezvedal telefon a na e-mail neodpověděl.

Fanoušci Ústeckých Lvů jsou na vedení klubu kvůli špatné informovanosti naštvaní. A dokonce spekulují o prodeji prvoligové licence. To už se jednou stalo, po sezoně 1997/1998, kdy licenci prodali do konkurenčního Chomutova. Tehdy u toho byl nynější předseda představenstva Josef Vejlupek. „O prodeji licence na našem zasedání nepadlo ani slovo," důrazně popřel Evan.

Fanouškům Slovanu vadilo i to, že jim vedení klubu v minulých dnech vypnulo diskuzní fórum na oficiálním webu Lvů. Přitom ještě na začátku sezony slibovalo větší otevřenost vůči nim. „Diskuzní fórum bylo vypnuto z důvodu šíření nepravdivých zpráv," řekl Evan.

„Škoda, že vedení neumí jednat fér. Asi nový způsob, jak otrávit hokej tomu zbytku, co ještě chodí na stadion," napsal na Facebook Lvů fanoušek Jaroslav Partl. Ve středu dopoledne vedení fórum opět zprovoznilo.