„Můžu potvrdit, že Honza zůstává. Původně sice uvažoval o zahraničí, ale nakonec jsme se domluvili. Jsme rádi, že se nám po odchodu Davida Tůmy úplně nerozpadne ta úderná pětka. Teď k nim musíme jen najít vhodné křídlo," řekl jednatel Slovanu Vladimír Evan.

Podle něj už je kádr Ústí pro příští sezonu téměř pohromadě. „Loni jsme měli v přípravě pod smlouvami asi třináct hráčů a na zbytek jsme čekali. Letos chceme mít tým pohromadě už od začátku," vysvětlil jednatel.

PŘIJDOU DVA SPARŤANI

A koho se tedy do Ústí nad Labem podařilo přivést? Dres Slovanu by nově měli oblékat například obránci Patrik Husák či Jaroslav Kasík (oba Sparta). „Kasík už u nás dříve působil, poslední dva roky hrál na Slovensku," prozradil Vladimír Evan.

Navrátilcem mezi útočníky je například pardubický Patrik Poulíček, který hrál v Ústí předloni či Jan Dalecký z Kladna, který na severu Čech nastupoval v loňské sezoně. „Dále přichází ze Sparty Zdeněk Doležal a také nadějný junior Lukáš Sladkovský," vyjmenoval Evan nováčky v týmu.

Slovan už má i nového marketingového manažera. „Jiřího Pelce nahradí Pavel Fousek. Je to Ústečák, náš klub velmi dobře zná a věřím, že bude odvádět výbornou práci," řekl Evan.

Na led vyjedou ústečtí hokejisté 20. července a další z novinek je přesměrování webových stránek, které nově najdete na doméně www.slovanusti.cz.