V sobotu nastoupili Ústečtí ve Frýdku-Místku, dobře rozehraný zápas ale nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Dvě minuty před koncem domácí srovnali na 5:5 a vynutili si prodloužení. V něm branka nepadla, na řadu tak přišly nájezdy, ve kterých byli domácí úspěšnější a slavili výhru 6:5.

O den později nastoupil Slovan podruhé v této sezóně ve Vsetíně, po bezbrankové první třetině poslal žlutomodré do vedení Roubík, Valaši však ještě do druhé sirény utkání čtyřmi brankami otočili.

Ve třetí části Slovan sice snížil, domácí ale třemi brankami během minuty a půl rozhodli o vysokém vítězství 7:2.

„Do Frýdku jsme přijeli s pokorou, protože domácí jsou v tabulce pátí. Utkání jsme začali dobře, vedli jsme 2:0, 4:2 a v závěru také 5:4. Bohužel jsme si nechali dát hloupý gól a nakonec jsme prohráli na nájezdy. Někteří hráči hráli nedisciplinovaně, což si musíme rozebrat a poučit se do zápasu ve Vsetíně. Musím říct, že jsme tu dnes ztratili dva body,“ hodnotil sobotní utkání ve Frýdku-Místku asistent trenéra Ústí nad Labem Tomáš Mareš.

Frýdek-Místek – Slovan Ústí 6:5 sn (0:1, 3:3, 2:1, – 2:1 sn)
Branky Ústí: 6. Smolka (Bernad), 21. Bernad (Melka, Smolka), 35. Vrdlovec (Bernad, Husák), 36. Smolka (Melka, Bernad), 43. Melka (Husák, Smolka).

Vsetín – Slovan Ústí 7:2 (0:0, 4:1, 3:1)
Branky Ústí: 24. Roubík (Husák, Smolka), 47. Smolka (Melka, Roubík)

Fotbalisté Ústí nad Labem. Ilustrační foto.
Arma se střelecky trápí, ztratila posedmé v řadě