Jde o složení Richard Scheufler, zpěv, basová kytara, a syn stejnojmenného jména, hráč na bicí. Duo si v úterý 22. listopadu v Ústí zahraje po více jak po dvouapůlleté přestávce, a o to to bude koncert vzácnější.

V hudebním klubu DOMA music pub svým posluchačům naservírují jak skladby ze druhého studiového alba Between Us, ale na řadu přijdou i některé novinky, které v Ústí nezazněly. Starší Richard patří do kategorie umělců s mnohými přednostmi, o čemž se publikum nejen u nás mohlo již dostatečně přesvědčit.

V rámci večera bude speciálním hostem Bára Zemanová se svým bandem, která prozradila, že představí zbrusu nový singl pro chystanou novou desku. „Každá formace představí svůj setlist. Celý klub bude dlouho vzpomínat na tento mimořádný zážitek,” dodává Daniel Kosík, regionální manažer interpretů.

Zvýhodněné vstupenky lze zakoupit v předprodejních místech, jako K-Audio (Hudební nástroje), Restaurace Medusa, v hypermarketu Globus či na dalších místech za 145 korun. Na místě budou vstupenky stát 195 korun.

Pokud ale chcete zkusit štěstí a vstupenky vyhrát, zašlete nám do redakce na mail soutez.ustecky@denik.cz správnou odpověď na otázku:
Jak se jmenují obě alba Báry Zemanové, která doteď vydala?
Odpovědi zasílejte do pátku 18. listopadu do 12.00 hodin. Tři výherci se mohou těšit na dvě vstupenky.