Až do ledna 2017 včetně bude ukazovat, jak široký záběr autor má. Předvádí snímky z modelingu s dámami Vlaďkou Erbovou či Pavlínou Babůrkovou, které na vernisáži byly. „Jsme tu 
z přátelství k Petrovi," řekla Deníku druhá zmíněná.

Výstava odráží autorovu práci s osobnostmi české pop hudby Lucií Bílou či Martinem Maxou, ukazuje hvězdy naší country Michala Tučného a Karla Poláčka, jsou tu snímky z Petrových exotických cest světem i z focení nahých krásek sólo či v objetí nahých mužů.

Obdiv zaslouží jeho práce pro ústecké Severočeské divadlo nejen z baletů, i fotky tanečníka Vladimira Gončarova odrážejí Berounského smysl pro humor.

EXPOZICE BYLA HOTOVÁ TĚSNĚ PŘED ZAHÁJENÍM

„Výstavu jsme s Petrem plánovali celé dva roky, půl roku jsme se varovali „už je čas", až před měsícem vznikl finální výběr 120 fotek ze 450. Sama expozice ale byla hotová až hodinu před zahájením výstavy," řekl Deníku Vladimír Cettl z ústeckého muzea.

„Toto je výstava Petra Berounského. Já jí dal výtvarný pohled a zásadně jsem se podílel na výběru fotografií, aby vytvářely určitý příběh," dodal.

„Asi sedmdesát procent snímků z výstavy znám, líbí se mi. Třeba Michal Tučný nebo Pavlína Babůrková. Překvapilo mě, kolik dnes přišlo lidí a že Petr fotil také Felixe Holzmanna," dodal ústecký výtvarník i muzikant Karel Kopic.