„Chuťové pohárky se nám roztančily po degustaci celkem 8 vzorků vín z různých evropských zemí doprovázené odborným komentářem sommeliéra Pavla Bauera. Ke každé zemi vystoupily nepřehlédnutelné umělecké ikony našeho kraje Vladimir Goncharov a Inna Davidenko, kteří nám dali také ochutnávku ze svého profesionálního umění a vytvořili exklusivně pro tento večer velmi zajímavý program," popsal Jiří Hladík, zastupitel města Chabařovice.

Programem se rovněž nechal zlákat i hejtman Oldřich Bubeníček se svou chotí, kteří přijali pozvání.

„Do Chabařovic zavítali poprvé, jak ve svém úvodním slovu pan hejtman přiznal. Ještě jsem neměl možnost se ho zeptat, jak se mu u nás líbilo, ale věřím, že jsme ho mile překvapili a se zájmem si vybrané země „procestoval" s námi," pokračoval Jiří Hladík.

Maďarsko bylo zastoupeno árií z operety Čardášová princezna, Německo taneční miniaturou „Badinerie", Itálie árií z opery La Molinara, Francie byla zastoupena tanečním vystoupením na hudební motiv S. Adama „Tombe la neige", Španělsko zaznělo v podobě pěveckého vystoupení „Les filles de Cadix".

„No, a po vínku z Mostaru se musím zmínit o jásotu a velkém potlesku, který si Vladimir zasloužil svým tanečním vystoupením na hudební motiv Gorana Bregoviče a píseň Duj Sandale. Nesmírné ovace pak sklidil famózní operní hlas Inny Davidenko po árii Měsíčku na nebi hlubokém z opery Rusalka. Vladimir pak valčíkem na hudební motiv z pohádky Tři oříšky pro Popelku otevřel volný taneční program," doplnil Jiří Hladík.

Kdo chtěl, loučil se s bohatou plesovou sezonou na parketu, kdo netančil, poslouchal taneční hudbu a poklábosil s přáteli.