Student Gymnázia Jateční v Ústí, známý svým angažmá v pěvecké televizní soutěži SuperStar, k novému singlu před několika dny natočil už i videoklip.
„Některé záběry vznikly přímo v Ústí a jeho okolí, noční jsou z Prahy. Chtěli jsme, aby písnička včetně videa každému člověku okamžitě navodila vánoční atmosféru a vykouzlila mu při poslechu úsměv na tváři. Věřím, že se nám to povedlo," reagoval zpěvák.

Hudbu a text písně složila Slepčíkovi jeho učitelka na hudební výchovu z Gymnázia Jateční v Ústí Jana Ivanová. „Hlavní síla písně spočívá jak v lehkosti akordů, tak v příjemném hlasu Dalibora. Nahrání zabralo nespočet hodin a každá natočená verze byla svým způsobem jedinečná. Ta finální je ale dle mého názoru hodně povedená a myslím si, že potěší každého fanouška vánočních písní," doplnila Jana Ivanová, která naznačuje, že možná nešlo o poslední spolupráci s nadějným zpěvákem.

„Mám ještě v zásobě pár textů a melodií, takže další spolupráci nevylučuji," usmívá se učitelka. Vánoční píseň si mohou čtenáři již nyní poslechnout na webu Ústeckého deníku.

Zdroj: Youtube

ČTĚTE TAKÉ: Sourozenci Slepčíkovi přijeli za dětmi ze Salesiánského střediska v Teplicích