Redakce Ústeckého deníku připravila další anketu O nejsympatičtější miminko. Hlasovat můžete do pátku do 12.00 hodin. Výsledky se dozvíte v sobotním Deníku a také na internetových stránkách Ústeckého deníku, kde naleznete nová miminka i anketu. 

Každý týden fotoreportér Deníku zajíždí na oddělení a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova.

Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: miminka.ustecky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Deníku nebo na webu ustecky.denik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

Výherce získá poukaz v hodnotě 300 korun na ateliérovou fotografii dítěte od fotografky Lenky Oravcové (www.oravcovi.cz).

Nejroztomilejším miminkem minulého týdne se stala Julie Vaňkátová, která v hlasování na usteckydenik.cz získala 1256 hlasů. GRATULUJEME!

Ohledně převzetí výhry nás kontaktujte na telefonním čísle 602 130 153 nebo na mailu veronika.macinova@vlmedia.cz.

Pracovníci Městského obvodu Severní Terasa pod vedením Pavla Nožičky demontovali části dětského hradu.
FOTO: Hrad na dětském hřišti vydržel jenom deset let