„Sofí, jak jí říkáme, má nejraději jahody," dodala maminka, která rubriku právě narozených miminek v Deníku považuje za dobrý nápad.

„Hlasy jsme sháněli pomocí rodiny a známých. Manžel je cizinec a já mám v zahraničí také hodně známých. Jsme rádi, že jsme vyhráli. Hračky nám udělaly velkou radost," řekla šťastná maminka, jejíž dcera dostala v hlasování na webu Deníku více jak 12 tisíc hlasů!

Sofie Viktorie Kalilová se narodila 28. července 2011, v ústecké porodnici, v 7. 11 hodin. „Dcera má nejraději jahody. Může se po nich utlouct. Je to velký smíšek. I když má dvě jména, doma jí říkáme Sofí," řekla Jana Kalilová.

Kromě hraček a drobných dárků od vydavatelství Vltava-Labe-Press, a.s vyhráli manželé Kalilovi roční předplatné Ústeckého deníku.

„Noviny nám chodí pravidelně. Rádi si je přečteme. Dárky jste celé rodině udělali velkou radost," doplnila s úsměvem na tváři maminka miminka roku.

Rubriku nově narozených vyfotografovaných miminek si rodiče malé Sofí pochvalují. „Díky vám jsme oslovili známé, se kterými bychom si jinak nenapsali. Já jsem po e-mailu odeslala všem vzkaz o narození dcery, aby se mohli podívat na fotografii Sofinky. Kontaktovala jsem tak kamarády, se kterými bych si napsala tak maximálně na Vánoce. Takhle si mohl člověk popovídat a zjistit, co je u nich nového," dodala závěrem Jana Kalilová.