Soutěž ve skupinových choreografiích proběhla v rámci 15letého výročí o uplynulém víkendu. Sešlo se zde několik tisíc soutěžících ve věku od 3 do 99 let z Česka, Slovenska, Ruska. Diváci mohli vidět nádherné choreografie mažoretek, cheerleaders, aerobiku, streetu, lidových tanců, orientu, latinskoamerických tanců.

Náš taneční klub LIFE na festival postoupil ze semifinálového kola a slavil opět úspěchy. V disciplíně dynamicoriginal ve věkové kategorii děti jsme měli hned dvě formace. Mladší děti s formací Natěrači se umístily na 3.místě a starší děti s formací Autoopravna si vytančily 1.místo.

V dětské kategorii discodance jsme obsadili 2. místo. V disciplíně originaldynamic v kategorii dospělých jsme získali 1. místo. Naše juniorky se umístily na 7.místě, které je v takové konkurenci také skvělé.

Pořadatelem MIA Festivalu je sdružení Děti fitness aneb sportem proti drogám, které pořádá mezinárodní postupové soutěže pro děti. Hlavním cílem je motivovat všechny děti bez rozdílu talentu. Jedná se zejména o protidrogovou prevenci, která je v dnešní době velmi důležitá.

Jitka Parýzková