Zde je čeká další veletěžká bitva, do cesty se jim totiž postaví obhájce extraligového titulu a aktuálně druhý celek tabulky.

„Jestli chceme na Kladně uspět, musíme podat výkon na hranici našich možností,“ je před utkáním přesvědčen trenér Ústečanů Patrik Cerman.

Jeho tým před týdnem prohrál na hřišti vedoucího Kert Parku (1:2) a nezvládl ani utkání v Pardubicích (3:6). I proto nyní prahne po úspěchu. „Musíme se vyvarovat hrubých individuálních chyb, které nás před týdnem stály body v zápase s Kert Parkem. Kladno má velmi silný a sebevědomý tým, který trestá každou chybičku soupeře. Hráči si hodně věří a to je jejich nejsilnější zbraň. Navíc mají velmi dobrého brankáře,“ je si Cerman vědom síly soupeře.

První letošní vzájemný duel vyhráli Středočeši, kteří v Ústí nad Labem vyhráli 0:4. „To byl velmi smolný zápas a výsledek neodpovídá průběhu. Soupeři do brány spadlo vše, na co sáhl. Doufám ale, že hráči na tento duel nebudou myslet a vzpomenou si spíše na ty úspěšné zápasy, které jsme v minulosti na Kladně sehráli,“ dodal kouč Elby.

Zápas Kladno – Ústí odstartuje v sobotu v 16 hodin.