Severočeši vlétli do zápasu, před rekordní návštěvou první ligy, doslova po hlavě a už v úvodu šli do vedení. Hosté ale brzy odpověděli a srovnat dokázali i po trefě Täubera. Domácím ale vrátil vedení Kopecký a když v polovině druhého dějství zvyšoval na 4:2 Krbec, hala propukla v extázi.

Zdroj: Deník/Pavel Přibyl

"Je to skvělý pocit. Byla to pro nás neuvěřitelně težká sezona, měli jsme epidemii příušnic, měsíc jsme nemohli trénovat a pak i velké osobní problémy. Tým ale ukázal svou sílu a charakter. Jsem na kluky hrdý," povídal po vítězství trenér Ústečanů Marek Vojta.

Zdroj: Deník/Pavel Přibyl

Florbal Ústí – Hattrick Brno 8:5 (3:2, 1:1, 4:2)Branky a nahrávky: 2. Pražan, 11. Täuber (Stibor), 20. Kopecký (Novák), 30. Krbec (Horák), 47. Krbec (Pojar), 47. Kolstrunk (Kopecký), 52. Kopecký (Krbec), 56. Stummer (Pražan) – 5. Houbal (Habr), 18. Brom (Houbal), 36. Řeháček, 54. Kolajta (Brom), 58. Fuchs (Vojtíšek). Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:1. Diváci: 810. Konečný stav série: 3:2.

Florbal Ústí: Skala – Pražan, Kužel, Glatz, Pojar, Kolstrunk, Stummer, Kučaba, Sattler, Novák, Kopecký, V. Semerád, Štorek, Täuber, Horák, Stibor, Krbec, Kühnel, Šafařovský. Trenér: Vojta.