Výhru si do Prahy odvezla rezerva Kobylis. „V neskutečně vyrovnané soutěži nás každé další zaváhání bude stát umístění a to si hráčky musí uvědomit," apeloval na své svěřenkyně trenér týmu Radomír Hanusek.

Právě body z takových zápasů budou hráčkám Spartaku v konečném účtování scházet. „Hráčky Kobylis byly stále o krok před námi a my je pouze doháněli," popisoval situaci Hanusek.

Šanci nevyužily

Nic na tom nezměnila ani výměna stran, za nepříznivého stavu 13:14 pro domácí barvy. Obraz hry se příliš nezměnil, ale stále nevyhasla malá jiskřička naděje, že se podaří utkání zdramatizovat. Ta chvíle a šance přišla, leč zůstala nevyužitá.

„Pět minut koncem jsme se přiblížili na rozdíl jedné branky a věřil jsem, že to otočíme v náš prospěch. Bohužel závěr jsme nezvládli. Nabízené šance jsme promarnili a tak si body odvážejí zaslouženě hosté," mrzelo po utkání trenéra Radomíra Hanuska.

Spartak se opět mohl výrazně spolehnout na svou ústřední střelkyni Pavlínu Janečkovou, která se prosadila čtrnáctkrát. „Škoda, že se již tak střelecky nedařilo ostatním a nikdo se k ní nepřipojil," dodal Hanusek.

Spartak Ústí - Kobylisy B 23:25 (13:14) Spartak: Sasková Bumbová, Stehlíková 2, Turkeová, Vajdová 3, Krbová, Šidlíková 2, Červinková, Svobodová 2, Janečková 14. Rozhodčí: Škarda, Polák. ŽK: 3:1. Vyloučení: 2:4. Branky ze sedmimetrových hodů: 4:2. Diváci: 40.