„Je to škoda, už potřetí v letošní sezoně jsme mohli jít na bednu a znovu jsme se nesešli," litoval kormidelník Severočechů Jaroslav Pavlík, kterému v kádru chybělo hned šest hráčů základní sestavy. „A to je samozřejmě citelný zásah. Věřím, že kdybychom byli kompletní, tak tam nějaké body uděláme," povídal kouč ústecké Elby.

Jeho hráči bojovali na východě Čech s nepřízní osudu statečně, na obhájce titulu to však nestačilo. „Klukům nemám co vytknout, bojovali ze všech sil. Výsledek odpovídá hře, ačkoliv jsme při hře pět na pět byli paradoxně lepším týmem, srážela nás špatná efektivita. Neproměnili jsme čtyři samostatné úniky a nastřelili tyč. Pardubice naopak své šance využívaly," litoval Jaroslav Pavlík.

Podzimní část soutěže zakončí hokejbalisté Elby domácím soubojem s Mostem. „Nedaří se jim a jsou poslední v tabulce, ale pořád je to derby. Očekávám vyhecovaný zápas, ve kterém nebudou chybět emoce. Věřím, že to zvládneme," dodal.

Pardubice – Elba DDM Ústí 4:2 (2:0, 0:0, 2:2)Branky a nahrávky: 7. Bílý (Krejčí, Filip), 13. Urbanec (Bílý, Kosina), 40. Kosina (Vlasák, Förstl), 41. Březina (Bílý, Kubeš) – 37. Horáček (Patzel, Pilař), 44. Langthaler (Bím, Kváš). Rozhodčí: Zbořil, Olesz. Vyloučení: 7:6. Využití: 2:1. Střely: 21:15. Diváci: 80.

Elba DDM Ústí nad Labem: Brhel (Banda) – Bím, Červinka, Horáček, Hubený, Kerl, Kváš, Langthaler, Pilař, Poláček, Patzelt, Soukup, Šilínek. Trenér: Pavlík.