Nohejbalisté Slovanu Chabařovice dokázali neuvěřitelné! Po pouhých sedmi bodech z první poloviny soutěže, porazili v odvetách všechny protivníky, v posledním kole zvládli i přímý souboj o vítěze základní části v Karlových Varech poměrem 6:3, a do play-off 2. ligy jdou z prvního místa!

Chabařovice přijely do Karlových Varů v takřka kompletní sestavě, což bylo na hřišti znát. Hosté vyhráli všechny souboje dvojic, Jan Tirpák dominoval v singlu, a když se mu spolu s Martinem Trubákem a Alexandrem Rypkou povedlo uhrát jednu výhru i v souboji trojic, bylo rozhodnuto.

„Po polovině sezóny jsme se sedmi body mysleli spíše na záchranu, než na play off, nicméně v odvetných utkáních jsme byli stoprocentní a zajistili si vítězství ve skupině A,“ jásal po utkání Martin Trubák, jeden z hráčů Chabařovic.

Slovan zahájí cestu za postupem do 1. ligy, soubojem s Climaxem Vsetín v neděli v 10 hodin na domácí půdě. Série se hraje na dvě vítězná utkání.

Nohejbal, 2. liga:
K. Vary – Chabařovice 3:6
Popis vývoje utkání: 0:2, 2:2, 2:4, 3:4, 3:6
Chabařovice: D. Tirpák, J. Tirpák, V. Těšínský, J. Trubák, M. Trubák, Sehrig, Rypka. Diváci: 15.
Pořadí: 1.Chabařovice 21, 2.K. Vary 20, 3.Pankrác 18, 4. Slaný 13, 5. Hlavenec 12, 6. Dynín 10, 7. Č. Budějovice 10, 8. Hradecko 8